Wednesday, January 14, 2009

Cuba teka siapa?



Secara kebetulan ketika bercuti bersama keluarga pada hujung minggu selepas Hari Natal, terserempak dengan bekas pelumba kebanggaan negara ini. Kini beliau adalah jurulatih berbasikal Malaysia. Cuba teka siapa? Klunya ialah beliau pernah memenangi pingat emas di temasya yang sama seperti Encik Shaharudin pemilik basikal MTB Ducati tuh!

7 comments:

MBA said...

Beliau adalah ... Aliff

MBA said...

Basikal proton apa tu? t-sprint ke?
(macam besi jer)

nawal said...

pun nampak membuyong jugak mamat tu

muhammad firhat said...

Shahrulneeza Razali. Ex-national cyclist.

MAPPS Council Admin_MHAR said...

kalu nak jual proton tsprint tu call saya 0122704429

Eija Abdullah said...

salam. sy nik wartawan dr myputrajayanews. sy nk tanya adakah encik still lagi aktif dalam cycling? kalau masih lagi aktif, sy ingin menemuramah encik berkaitan pengalaman encik sepanjang berkecimpung dalam dunia berbasikal untuk dimuatkan dalam portal myputrajayanews. sila email nama serta no telefon untuk dihubungi ke niknurzakia@yahoo.com. terima kasih

Eija Abdullah said...

salam. sy nik wartawan dr myputrajayanews. sy nk tanya adakah encik still lagi aktif dalam cycling? kalau masih lagi aktif, sy ingin menemuramah encik berkaitan pengalaman encik sepanjang berkecimpung dalam dunia berbasikal untuk dimuatkan dalam portal myputrajayanews. sila email nama serta no telefon untuk dihubungi ke niknurzakia@yahoo.com. terima kasih