Thursday, May 14, 2009

Ahli baru PERs


Ada satu permohonan dari seorang mat salleh nak join PERs. Borang dah isi. Dan gambar sudah dikemukakan seperti di atas.

Dia punya peralatan pun katanya semua dah lengkap dah (tapi tak tau la pulak kenapa helmet dia letak atas jalan dan bukan di kepala, lain macam je dia ni).
Anyway, amacam setuju tak dia join? Mohon pandangan/sokongan.

(btw ini bukan Texan yang Jefri sebut dalam email dia tuh)

3 comments:

Taufik said...

Aku rasa Mat Saleh ni dari US. Tak boleh, sebab bawak sawan babi ..opsss...babi terbang oppss...swine flu.

MBA said...

Dia ni penganggur sekarang. Dulu dia ada penyakit gila babi. Jika diterima, aku risau dia akan terjun sungai jer.

abot said...

kalau dia berani... join lah!

kalau sekadar nak berbasikal tu aku tak kesah....tp kalau nak membebel pasal pengaruh dia semasa zaman dia jadi presiden dulu...aku rasa lebih dr satu kasut singgah nanti...